La població de L’Arboç (Baix Penedès – Tarragona) ha estat testimoni del nostre treball, al llarg de més d’un segle, en el que hem aconseguit ser una de les marques amb més qualitat del sector.

 • 1909

  Els origens d'Embotits Bundó s'inicien amb un petit establiment situat sota les voltes del carrer Major de L'arboç.

  En aquest petit local dedicat a la venda de pesca salada, també feien una petita elaboració de botifarres i saltxitxes fresques, conegudes també com llonganissa fresca.

  La família de Cal Lau eren els propietaris de l'establiment.

 • 1950

  El fill del propietari d'aquesta primer establiment, casat amb Beatriu Marqués, i després de portar el negoci durant anys, marxen cap a Barcelona.

  La germana de Beatriu Marqués, Teresina Marqués i el seu marit, Josep Bundó (el Pepito) es van de fer càrrec de la botiga de la familia Bundó Marquès.

 • 2024

  A dia d'avui, la Botiga continua oferint el seus productes d'elaboració pròpia de la ma del seus nets: Manel Bundó (el Manelet) i el Josep Bundó (Pep). Juntament amb el seu pare Manel es fan càrrec de fer l'elaboració dels embotits a la Fàbrica situada a la carretera, on seguim fent les botifarres cuites igual que feia la família de Cal Lau.